Knjiga "Crkva,Izrael i svjetske religije" 20. studenoga u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 20. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Crkva, Izrael i svjetske religije" Josepha Ratzingera (pape Benedikta XVI.).

U suvremenome globaliziranom svijetu međureligijski dijalog nameće se kao potreba i nužnost. No počesto se postavljaju pitanja: koji su rizici i očekivanja toga dijaloga te kako naći putove susreta bez pojednostavljivanja, sinkretizma i odricanja od vlastita identiteta? Svima onima koji žele shvatiti bit i putove međureligijskoga dijaloga ova knjiga Josepha Ratzingera (pape Benedikta XVI.) može otvoriti nove vidike i dati vrlo korisne smjernice.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 65 kuna, ovom je akcijom dostupna za 32,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 20. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)