"Gospodar svijeta" 13. studenoga u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 13. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Roberta Hugha Bensona "Gospodar svijeta".

Pišući roman "Gospodar svijeta" prije gotovo stotinu godina i smjestivši ga na početak 21. stoljeća Benson je sa zapanjujućom točnošću predvidio procese koji će se odvijati u našem dobu poput ukidanja monarhija, ujedinjenja Europe, globalizacije, uspostave novoga svjetskog poretka, ozakonjenja eutanazije, institucionalnih napada na brak i obitelj itd.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 120 kuna, ovom je akcijom dostupna za 65 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 13. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)