Knjiga "Ecclesia de Eucharistia" Ivana Pavla II. 11. studenoga dostupna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 11. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Ecclesia de Eucharistia" sv. Ivana Pavla II.

Papa Ivan Pavao II. u ovoj knjizi približava misterij Euharistije kao svjetlo koje vodi Crkvu, te jasno ocrtava liniju razgraničenja od mnogih sjena koje se danas nadvijaju nad tim svjetlom. Ukazuje i na mnoge zloporabe koje doprinose zamračenju ispravne vjere i katoličkog nauka o ovom divnom Sakramentu te poručuje kako je Euharistija prevelik dar da bi podnosila dvosmislenost i obezvrjeđivanje.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 20 kuna, ovom je akcijom dostupna za 10 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 11. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)