Knjiga "Ecclesia in Europa" Ivana Pavla II. 30. rujna dostupna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Ecclesia in Europa" Ivana Pavla II.

"Ecclesia in Europa" postsinodalna je apostolska pobudnica svetog oca Ivana Pavla II. biskupima, svećenicima i đakonima, redovnicima i redovnicama i svim vjernicima laicima o Isusu Kristu, koji živi u svojoj Crkvi, izvoru nade za Europu. Sinodalna skupština održana je od 1. do 23. listopada 1999. godine i posvećena je Europi i sve većem problemu gubljenja njenog kršćanskog identiteta.

Nijedno ljudsko biće ne može živjeti, a da ne gleda prema budućnosti. To manje može Crkva, koja živi u iščekivanju Kraljevstva koje dolazi i koje je već prisutno u ovom svijetu. Bilo bi krivo ne priznati znakove utjecaja Kristova Evanđelja na život društva. Sinodalni su ih oci uvidjeli i istaknuli. Promatramo li Europu kao društvenu zajednicu, ne manjka znakova koji daju nadu: gledamo li ih očima vjere, unatoč proturječjima povijesti, možemo zapaziti prisutnost Božjeg Duha koji obnavlja lice zemlje

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 25 kuna, ovom je akcijom dostupna za 12,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 30. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)