Knjiga "Bioetika za svakoga" 23. rujna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 23. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50 % na knjigu "Bioetika za svakoga" Ramóna Lucasa Lucasa.

Knjiga "Bioetika za svakoga" dr. sc. Ramóna Lucas Lucasa, redovnoga profesora na čuvenom sveučilištu Gregorijana, bioetiku približava širokom krugu čitatelja. Sasvim jednostavnoga i preciznog izričaja te preglednoga sadržaja ova knjiga obuhvaća kako temeljne antropološke uvide i bioetičke principe, tako i konkretnu bioetičku problematiku s područja prokreacije, genetike, embriologije, terminalne faze ljudskoga života itd. Cijeli sadržaj knjige je popraćen mnoštvom grafičkih ilustracija i prikaza što još više naglašava njenu informativnu vrijednost.

Ova vrijedna i aktualna knjiga, čija je redovna cijena 95 kuna, ovom je akcijom dostupna za 47,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 23. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)