Knjiga "Isus iz Nazareta" kardinala Biffija 14. rujna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 14. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Isus iz Nazareta" Giacoma Biffija.

U ovoj iznimnoj knjizi autor, kardinal Giacomo Biffi, daje pouzdane odgovore svima onima koji o Isusu iz Nazareta žele znati nešto sigurno i istinito. Ovo djelo čitatelju pomaže da se približi Kristu, da i sam stekne živo i duboko poznavanje čovjeka Isusa, da se zanese ljepotom njegove osobe. Veličini i snazi ovih stranica doprinosi i to što osjećamo kako kroz njih ne progovara autor, nego po autoru sama Crkva navješćuje svoju vjeru i daje svijetu svjedočanstvo o svojem božanskom utemeljitelju.

Ova knjiga, čija je redovna cijena 25 kuna, ovom je akcijom dostupna za 12,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 14. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)