Knjiga "Konac novoga vijeka" Romana Guardinija 21. studenoga u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 21. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Romana Guardinija "Konac novoga vijeka".

Jedan od najznačajnijih kršćanskih filozofa i teologa dvadesetog stoljeća Romano Guardini u djelu "Konac novoga vijeka" među prvima je artikulirao misli o kraju moderne i perspektivama koje se nameću u budućnosti, davši tako lucidnu analizu krize suvremene kulture i anticipiravši mnoga kretanja svojstvena postmodernoj. Stoga je ovo Guardinijevo djelo, koje je daleko od svake u prošlost zagledane romantičarske reakcije i od svakoga progresisičkog utopizma, i danas iznimno aktualno.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 85 kuna, akcijom je dostupna za 42,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 21. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)