Verbum s preko 350 naslova nastupio na Interliberu

Nakladna kuća Verbum i ove će godine predstaviti svoju nakladničku djelatnost na najvećem domaćem sajmu knjiga i učila Interliberu, koji se održava od 13. do 18. studenoga na Zagrebačkom Velesajmu,  a ove godine Verbum je ujedno i jedini nakladnik iz Splita koji će nastupiti na sajmu.

U ponudi od preko 350 naslova posebnu pozornost privući će pregršt noviteta među kojima i knjiga "Majka Terezija – Osobni portret" Lea Maasburga, koju je u Zagrebu uoči Interlibera, 12. studenoga predstavio sam autor. Riječ je o knjizi dugogodišnjeg duhovnog pratitelja i duhovnika Majke Terezije u kojoj otkriva 50 nepoznatih i nadahnjujućih priča, dosada uglavnom nepoznatih javnosti, a kojima je osobno svjedočio.

Na Interliberu će biti dostupna i na hrvatski jezik upravo objavljena knjiga, koja je doživjela više svjetskih izdanja, "Cijena obraćenja" Josepha Fadellea u kojoj bivši musliman iznosi istinitu ispovijest o obraćenju na kršćanstvo zbog kojeg je morao žrtvovati sve za Krista. Riječ je o prvijencu u novopokrenutoj biblioteci Svjedočanstva, koji donosi napetu istinitu ispovijest, u kojoj Fadelle progovara kako je izgubio titulu, bogatstvo i obitelj, kako su ga se roditelji odrekli, kako je mučen, ustrijeljen i ostavljen da umre itd. Knjiga je to koja čitatelju ostavlja na razmišljanje koliku je cijenu sam spreman platiti.

Ovu godinu obilježila su i dva nova hita "Bog – Mala povijest Najvećega" Manfreda Lütza, štivo za ateiste, agnostike i vjernike te "Antikrist" Friedricha Oberkoflera u kojoj autor raskrinkava mit o oproštaju od đavla.

Verbumov izlog od ove je godine bogatiji i za tri naslova supružnika Evert - "Istinska ljubav", "Istinska ženstvenost" i "Istinska muževnost" koje progovaraju o spolnosti, a koje su namijenjene mladima i svima onima koji traže odgovore o istinskoj ljubavi.

Ljubitelji romana, uz već prepoznatljive uspješnice romanopisaca Louisa de Wohla i Michaela D. O'Briena objavljene u nakladi Verbuma, ove godine imaju prigodu čitati i prvi roman kardinala Johna Henryja Newmana objavljen na hrvatskom jeziku "Kalista". S police duhovnog štiva čitateljima će biti osobito zanimljiva "Filotea 21. stoljeća", duhovni klasik sv. Franje Saleškoga napisan suvremenim jezikom, ali i "Tri temelja duhovnoga života" Moritza Meschlera, nakon dugo godina iznova dostupna u novom ruhu.

Verbumova naklada obiluje i dječjima izdanjima – Biblijama za najmanje, slikovnicama i bojankama, igrama pamćenja i aktivnostima, pc igrom, itd.

Nakladna kuća Verbum, koja na Interliberu nastupa od 2001. godine, za sve knjigoljupce pripremila je popuste na sva svoja izdanja, a s ponudom od preko 350 naslova s područja književnosti, duhovnosti, publicistike, dječjih izdanja, multimedijalnih izdanja zadovoljit će različite ukuse. Na Interliberu Vas očekuju popusti na sva izdanja od 20%, a odabrane naslove možete nabaviti i s popustima od čak 50%.

Od 13. do 18. studenoga potražite nas na Interliberu u paviljonu br. 5!