Knjiga "Križni put u crkvi svetoga Frane na obali u Splitu" 24. veljače u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 24. veljače imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Križni put", Vasilija Josipa Jordana.

"Križni put" akademskoga slikara Vasilija Josipa Jordana u crkvi svetoga Frane na obali u Splitu postavljen je 2005. godine i nedvojbeno predstavlja izniman doprinos kulturnoj i duhovnoj baštini. Jordanov poetski stil isijava s četrnaest postaja koje su nadahnule prof. dr. sc. fra Vjeku Božu Jarka da iste poprati tekstom.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 58 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 29 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 24. veljače u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)