Knjiga "Masonstvo bez maske" 27. srpnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 27. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu u džepnom uvezu "Masonstvo bez maske" Johna Salze.

Bivši visokopozicionirani američki mason John Salza u knjizi "Masonstvo bez maske"otkriva zaprepašćujuću istinu o onome što se zbiva unutar tajanstvenih masonskih loža. Oboružan osobnim iskustvom i sveobuhvatnim istraživanjem, Salza pruža izravan pogled na kontroverzne masonske obrede, praksu i svjetonazor što se drže u tajnosti zakletvom koja uključuje i prijetnju smrću!

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 69 kuna, ovom je akcijom dostupna za 34,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 27. srpnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)