"Misli o obitelji" Benedikta XVI. 3. kolovoza u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 3. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu u džepnom uvezu "Misli o obitelji" Benedikta XVI.

U knjizi "Misli o obitelji" su sadržane odabrane misli pape Benedikta XVI. o braku, obitelji, ljubavi, djeci, vjeri u  obitelji, krhkosti obitelji danas  itd. Podsjećajući čovjeka na ulogu koju mu je Bog namijenio u svom stvaralačkom planu, Papa iznova osvjetljava narav braka i obitelji kao i druge temeljne stvarnosti čovjekova života poput slobode, zajedništva, ljubavi, i međusobnog  poštovanja.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 38 kuna, ovom je akcijom dostupna za 19 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 3. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)