Knjiga "Papa Hrvatima" 27. svibnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 27. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Papa Hrvatima" Benedikta XVI.

Knjiga "Papa Hrvatima" sadrži sve govore, obraćanja i homiliju što ih je Sveti Otac Benedikt XVI. izrekao tijekom svoga posjeta Hrvatskoj 4. i 5. lipnja 2011. godine. Ovo jedinstveno izdanje, realizirano u suradnji sa službenom Vatikanskom izdavačkom kućom Libreria Editrice Vaticana, sadrži tako cjelovite tekstove vrlo poticajnih Papinih govora koji su imali velikog odjeka u cjelokupnoj Hrvatskoj javnosti, a sada se čitateljima pruža prilika da iznova zastanu nad njima.

Ova knjiga, čija je redovna cijena 15 kuna, ovom je akcijom dostupna za 7,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 27. svibnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)