Knjiga "Poznati govore o Bogu i vjeri" 11. lipnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 11. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Poznati govore o Bogu i vjeri".

Tanja Popec, poznata novinarka i urednica, razgovarala je s uglednim i uspješnim hrvatskim intelektualcima, znanstvenicima, umjetnicima, javnim djelatnicima i športašima, a razgovori su sabrani u knjizi „Poznati govore o Bogu i vjeri“. Josip Botteri Dini, Josip Bratulić, Sanja Doležal, Miro Gavran, Vladimir Paar, Stipe Pletikosa, Božo Prka, Krešimir Sever, Zdravko Tomac i Ljilja Vokić progovorili su o svome životnom putu u svjetlu vjere te o onome što ih je vodilo i još uvijek vodi naprijed....

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 85 kuna, ovom je akcijom dostupna za 42,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 11. lipnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)