Knjiga "Ti si jedinstveno biće" 3. rujna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 3. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Ti si jedinstveno biće" Maxa Lucada.

Svako malo pojavi se priča koja dira u srce sve koji je čuju. Priča koja govori tvojoj duši i kaže: "Ovo je istinito!" Ovo je jedna od takvih priča. Ona govori o Pulcinellu u svakome od nas – dijelu tebe koji se bori da povjeruje da je nekome stalo do tebe. Nekome koji te ne sudi po tvome izgledu, po tomu što imaš ili što radiš. Nekome tko te voli upravo zato što si ti ti. To je životna poruka koju svi trebamo čuti. Poruka koju trebamo podijeliti s drugima: Ti si jedinstveno biće, bez obzira na sve.

Ova knjiga, čija je redovna cijena 55 kuna, ovom je akcijom dostupna za 27,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 3. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)