Velika akcija: 100 knjiga za svaku župu

Sa željom da u hrvatskim župama oživimo apostolat knjige, osmislili smo posebnu akciju “100 knjiga za svaku župu”, koja je namijenjena isključivo za nabavku knjiga za župske knjižnice i traje ograničeno vrijeme od 60 dana, od 1. rujna do 31. listopada 2014.
U sklopu akcije “100 knjiga za svaku župu”  omogućavamo da svaka župa nabavi poseban komplet od 100 knjiga vrijedan 8.331,90 kn nabavi vrlo povoljno – za samo 3.000 kn, u što su uključeni i troškovi poštarine i dostave. Na takav način, osim što se korištenjem ove prigode štedi 5.331,90 kn, (64% popusta) dobiva se doista probrani komplet knjiga koji pokriva širok krug tema. Naglašavamo, naime, da je izbor knjiga posebno i pažljivo sačinjen od strane Verbumova stručnog uredništva s ciljem da sadrži zanimljive naslove prikladne za najširi krug čitatelja, tj. sve kategorije vaših župljana: mlađe i one starije, žene i muškarce, mlade i djecu, svih razina obrazovanja. Komplet tako nudi doista raznovrstan izbor. Tu su među ostalim omiljeni i vrlo čitani romani kršćanskih autora kao što su Michael O’Brien i Louis de Wohl, djela Ivana Pavla II., Benedikta XVI. i pape Franje, više popularnih klasika duhovnosti, niz knjiga o osnovama katoličke vjere prikladnih za vjersku formaciju odraslih, praktične i korisne knjige za obiteljske ljude (o upravljanju novcem iz katoličke perspektive, o spolnosti, dojenju, majčinstvu…), poticajne knjige za mlade, slikovnice prikladne za djecu, publicističke knjige koje s kršćanskog aspekta motre aktualne društvene teme, probrana psihološka literatura itd. Bilo da u župi već postoji posudbena župska knjižnica ili se tek kani oformiti, nabavkom ovoga kompleta knjiga svaki će župljanin u knjižnici sigurno naći nešto za sebe – dobro za dušu, korisno za život.
Pozivamo sve one koji su aktivni u svojim župama da obavijeste župnike o ovoj ponudi koju je moguće realizirati u svim knjižarama Verbum ili na sljedeće načine:
Na mobitel: 091/ 204 1725 (gđa Dubravka Duvnjak) Meilom: veleprodaja@verbum.hr, fiksni tel: 021/260 480.
Trajanje akcije: isključivo od 1. rujna 2014. do 31. listopada 2014. Količine su ograničene i ponuda vrijedi do isteka zaliha, a najkasnije do datuma završetka akcije.
Knjige možete detaljnije pogledati na linku ovdje.
Detalje akcije možete vidjeti i u letku ovdje na stranicama 6 i 7.