Knjiga "Ti si moj" 10. veljače u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 10. veljače imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Ti si moj", Maxa Lucada.

Američki pisac međunarodnog ugleda Max Lucado u suradnji s poznatim ilustratorom Sergiom Martinezom, negdašnjim ilustratorom Disney Pressa, autor je dviju inspirativnih knjiga koje govoreći o Drvencima prenose poruku koja vrijedi i za djecu i za odrasle, poruku kako je svako biće jedinstveno i vrijedno. Stoga su ove knjige simpatičan dar za svakoga, jer će potaknuti na razmišljanje svakoga tko ih uzme u ruke.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 55 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 27,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 10. veljače u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)