Knjiga "Velika rastava" 16. srpnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 16. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Velika rastava".

Koristeći se svojim nenadmašnim talentom za pisanje bajki i alegorija, C. S. Lewis  (autor bestselera "Pisma starijeg đavla mlađem") nas u ovoj alegoričnoj priči vodi na nutarnje putovanje kroz raj i pakao i upoznaje nas s anđelima i nadnaravnim bićima koji mijenjaju način na koji razmišljamo o dobru i zlu. Zamišljajući sama sebe u snu u kojemu se nalazi u autobusu koji vozi između pakla i raja, Lewis započinje izvrsnu književnu pripovijest o vječnim pitanjima postojanja pakla i raja, kao i o tome može li postojati jedan bez drugoga.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 95 kuna, ovom je akcijom dostupna za 47,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 16. srpnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)