Knjiga "Vjerovati – Živjeti" Ivana Fučeka 18. travnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 18. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Vjerovati – Živjeti" Ivana Fučeka.

Niz knjiga pod zajedničkim nazivom Moralno-duhovni život predstavlja najbolje od onoga što je autor prof. dr. Ivan Fuček tijekom četrdeset godina studirao, naučavao i pisao te je stoga ovo svojevrsna kruna njegova stvaralačkog rada, njegov nesebičan i iznimno vrijedan dar hrvatskoj teološkoj znanosti i vjerskoj kulturi. Na koncu ili na početku puta? Pitanje koje se javlja uz ovaj zadnji, X. svezak niza, dobiva svoj jedino ispravan odgovor u svjetlu naslova ovoga sveska: Vjerovati - Živjeti.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 150 kuna, ovom je akcijom dostupna za 75 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 18. travnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)