Književni klasik "Bjesovi" F. M. Dostojevskog 23. studenoga dostupan u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 23. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50 % na komplet knjiga "Bjesovi" I. i II. Fjodora Mihajloviča Dostojevskog.

U svom središnjem romanu slavni pisac Dostojevski na neponovljiv način slika mračnu stranu čovjekova bića, osobnog i kolektivnog, onu demonsku snagu što potiče na najrazornije ideje i djela. Kroz priču koja se odvija u malom ruskom provincijskom gradiću sredinom 19. stoljeća autor nam živo dočarava sliku svijeta što se grčevito bori opstati na ruševinama tradicije te gotovo proročanski upozorava na neizbježnost stravičnih povijesnih događaja koji će se odigrati u stoljeću koje slijedi. Ovaj roman o ateizmu, komunizmu i nihilizmu kao zlima današnjice stavlja čovjeka na razmeđe i ne preostaje mu drugo nego birati: ili svijet bez Boga ili svijet s Bogom.

Komplet knjiga, čija je redovna cijena 260 kuna, ovom je akcijom dostupan za 130 kuna, a po pogodnostima akcije možete ga potražiti samo u srijedu 23. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr

O knjigama možete čitati na linkovima: "Bjesovi I." i "Bjesovi II.".