Komplet "Izgubljena ovca" i "Izgubljeni novčić" 4. prosinca u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr samo u srijedu 4. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50 % na komplet od 2 slikovnice: "Izgubljena ovca" i "Izgubljeni novčić".

Ove dvije slikovnice dio su niza "Biblija nam priča" koji nam donosi neke od najpoznatijih Isusovih prispodoba iz Evanđelja na način prilagođen djeci. Slikovnice su tvrdog uveza, a sve stranice su bogato ilustrirane u boji.

Ovaj djeci zanimljivi komplet, čija je redovna cijena 58 kuna, ovom je akcijom dostupan za 29 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 4. prosinca u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

 (Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)