Komplet slagalica "Biblijske priče" dostupan u pola cijene 9. studenoga u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr samo u srijedu 9. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50 % na komplet slagalica "Biblijske priče": "Anđeli - naši čuvari", "Noa - Božji prijatelj", "Isus - prijatelj ljudi" i "Junaci Staroga zavjeta".

Niz slagalica "Biblijske priče" približava djeci najpoznatije pripovijesti iz Biblije kroz zabavnu igru slaganja. Četiri bogato ilustrirane slikovnice iz ovoga niza namijenjene su djeci od tri i više godina, a svaka sadrži tri biblijske priče s poučnim i zanimljivim slagalicama od 12 dijelova (puzzle) koji će djeci predstavljati pravu zabavu u otkrivanju i uživljavanju u značajne biblijske događaje

Slagalice su dostupne po cijeni od 35 kn po komadu, a zahvaljujući ovoj akciji moguće je četiri slagalice dobiti po cijeni dvije.

Komplet "Biblijske priče" potražite po pogodnostima ove akcije samo u srijedu 9. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!