Komplet slikovnica 9. listopada u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 9. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na komplet slikovnica "Antun Padovanski", "Papa Ivan XXIII. i djeca" i "Bernardica".

Ove 3 slikovnice dio su niza životopisa koji na živ i plastičan način primjeren mladima, veoma informativno uvode u poznavanje nezaobilaznih velikana i općih mjesta ne samo Katoličke Crkve nego i svjetske povijesti. Bogate ilustracije poznatih talijanskih ilustratora knjiga za mlade čine ova djela posebno vrijednim.

Ove zanimljive knjige, čija je redovna cijena 75 kuna u kompletu, ovom akcijom dostupne su za 37,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 9. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjigama možete čitati i ovdje:

"Antun Padovanski"

"Papa Ivan XXIII. i djeca"  

"Bernardica"

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)