"Križni put s razmatranjima crkvenih otaca" 6. ožujka u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 6. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Križni put s razmatranjima crkvenih otaca".

Ovaj Križni put jedinstven je po tome što u svakoj od postaja u jednu meditativnu cjelinu spaja tekstove i ilustracije Križnoga puta što ga je u mozaiku izradio p. Marko Ivan Rupnik s umjetnicima iz Ateljea Centra Aletti te misli iz spisa crkvenih otaca Istoka i Zapada. Mislima i navodima iz drevnih kršćanskih spisa koji prate svaku od postaja Križnoga puta jasno se očituje da ova pobožnost, nastala u drugome tisućljeću na kršćanskome Zapadu, svoje duhovne, liturgijske i dogmatske korijene proteže u srce kršćanskoga otajstva koje su kršćanske oči oduvijek kontemplirale.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 45 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 22,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 6. ožujka u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 
O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)