"Kršćanstvo i kriza kultura" 30. svibnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Josepha Ratzingera – pape Benedikta XVI. "Kršćanstvo i kriza kultura".

Joseph Ratzinger (Benedikt XVI.) u knjizi "Kršćanstvo i kriza kultura" progovara o sukobu civilizacija i kultura, od kojeg se u naše vrijeme strahuje, a koji se ne odnosi toliko na monoteističke religije, koliko na oprečnost u kojoj su čovjek vjere i čovjek koji unaprijed isključuje postojanje Boga. Stoga se on ne obraća samo vjernicima, nego i onima koji ne vjeruju, pozivajući ih da se ponašaju kao da Bog postoji.

Jedan od razloga pisanja ove knjige je i činjenica da se u Europi i općenito na Zapadu razvila kultura koja je radikalna kontradikcija ne samo kršćanstvu, nego općenito religijskim tradicijama čovječanstva. Kroz tri poglavlja Papa progovara o krizi kultura, pravu na život u te o tome što znači vjerovati, a osvrće se i na opasnost od terorizma koji naziva "ratom bez granica i bez ratišta".

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 50 kuna, akcijom je dostupna za 25 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 30. svibnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)