"Masonstvo bez maske" 11. listopada u pola cijene u knjižarama Verbum

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 11. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Masonstvo bez maske".

Bivši visokopozicionirani američki mason John Salza u knjizi "Masonstvo bez maske" otkriva zaprepašćujuću istinu o onome što se zbiva unutar tajanstvenih masonskih loža. Oboružan osobnim iskustvom i sveobuhvatnim istraživanjem, Salza pruža izravan pogled na kontroverzne masonske obrede, praksu i svjetonazor što se drže u tajnosti zakletvom koja uključuje i prijetnju smrću! Otkrivajući pravu istinu o slobodnome zidarstvu i njegovoj nespojivosti s kršćanstvom, ova je knjiga i izvrstan izvor ključnih informacija o tome najutjecajnijem tajnom društvu.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 69 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 34,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 11. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)