Međunarodni bestseler "Neplanirano" uskoro i na hrvatskom jeziku

Nedugo nakon što je dala otkaz na mjestu ravnateljice klinike Planiranoga roditeljstva (Planned Parenthood) poznate po pobačajima, Abby Johnson je napisala svoju potresnu životnu ispovijest – knjigu pod naslovom Neplanirano, koja je ubrzo nakon objavljivanja postala međunarodni bestseler, i po kojoj je snimljen i vrlo uspješan igrani film.

Prava za hrvatsko izdanje hit knjige Neplanirano otkupila je nakladna kuća Verbum, a knjiga u hrvatske knjižare dolazi 27. rujna.

Abby Johnson u knjizi opisuje kako je sa svojega položaja odstupila nakon što je prvi put vlastitim očima svjedočila pobačaju. Zbog tog se strašnog iskustva nakon punih osam godina rada u klinici za pobačaje pridružila protivnicima pobačaja koji su se molili pred ogradom klinike u sklopu inicijative „40 dana za život“. Na stranicama ove potresne knjige po kojoj je snimljen i istoimeni film Abby Johnson prvi put otkriva sve detalje svoje dramatične priče i osobna previranja koja su je dovela do potpune nutarnje preobrazbe.

Abby Johnson, kao osoba koja je bila u prvim redovima bitke i na pro-choice i na pro-life strani, u svojoj knjizi Neplanirano donosi jedinstven uvid u temu pobačaja koja izaziva političke kontroverzije. Stoga će ova knjiga biti intrigantna i onima koji se brinu o pravu na izbor i onima koji se brinu o pravu na život, kao i svima onima koji pomažu ženama suočenima s neželjenom trudnoćom.

Knjigu Neplanirano moguće je već sada naručiti u pretprodaji preko web knjižare www.verbum.hr, na linku ovdje. Svima koji se na takav način predbilježe za kupnju, knjiga Neplanirano bit će poslana izravno na kućnu adresu odmah po objavljivanju.