Ne propustite: prigodni popusti u knjižarama Verbum do kraja prosinca!

Nakladna kuća Verbum pripremila je 5 atraktivnih i vrijednih kompleta koji će do kraja prosinca ove godine biti dostupni uz popust od 50%.

Prvi komplet od tri sveska Apostolskih otaca (I., II. i III.) donosi vrijedne i zanimljive tekstove s početaka kršćanstva koji će svojom aktualnošću zadiviti sve koji ih uzmu u ruke. Romani Michaela D. O'Briena Pomrčina sunca i Sofijina kuća nedvojbeno će obradovati O'Brienove obožavatelje, ali i sve ljubitelje lijepe književnosti, a dostupni su u kompletu br. 2. Arangurenov Neprijatelj i Bensonov Gospodar svijeta otvaraju perspektivu sasvim novog svijeta u kojem gospodare sile tame. Ovi intrigantni i uzbudljivi romani natjerat će čitatelja na razmišljanje, a uz popust od 50 posto dostupni su u kompletu br. 3. Najmlađi mogu uživati u slagalicama Biblijske priče koje se nalaze u kompletu br. 4, a zahvaljujući kojima se kroz igru mogu upoznati s anđelima, junacima Staroga zavjeta, Isusom i Noom. Peti komplet čine nosači zvuka VIS-a Dujam Bog te ljubi te VIS-a Sperantes Za sva vremena koji će obradovati ljubitelje duhovnih skladbi, od kojih su neke već postale prepoznatljivi hitovi.

Prigodne popuste mogu iskoristiti svi donosioci kupona koji su dostupni OVDJE. Kupone je potrebno ispisati na pisaču i predočiti u bilo kojoj od 12 knjižara Verbum diljem Hrvatske. Kuponi su, također, dostupni i u Verbumovu katalogu jesen/zima 2011. Ukoliko nemate naš katalog, možete ga zatražiti u knjižarama Verbum. Popusti vrijede na kupnju kompleta (jednog ili više), a moguće ih je iskoristiti do kraja prosinca ove godine samo u knjižarama Verbum.

Komplet 1:

Apostolski oci I. (Ignacije Antiohijski: Pisma. Polikarp: Poslanica Filipljanima. Polikarpovo mučeništvo)

Apostolski oci II. (Didaché. Klement Rimski: Pismo Korinćanima. Barnabina poslanica)

Apostolski oci III. (Pseudo-Klementova homilija. Pismo Diognetu. Hermin Pastir)

  • Redovna cijena: 265,00 kn
  • Cijena s popustom: 132,50 kn

Komplet 2:

Michael D. O'Brien, Pomrčina sunca

Michael D. O'Brien, Sofijina kuća

  • Redovna cijena: 345,00 kn
  • Cijena s popustom: 172,50 kn

Komplet 3:

Miguel Aranguren, Neprijatelj

Robert Hugh Bendon, Gospodar svijeta

  • Redovna cijena: 345,00 kn
  • Cijena s popustom: 172,50 kn

Komplet 4:

Slagalice Biblijske priče

Anđeli – naši čuvari

Junaci Staroga zavjeta

Isus – prijatelj ljudi

Noa – Božji prijatelj

  • Redovna cijena: 140,00 kn
  • Cijena s popustom: 70,00 kn

Komplet 5:

CD VIS Dujam, Bog te ljubi

CD VIS Sperantes, Za sva vremena

  • Redovna cijena: 185,00 kn
  • Cijena s popustom: 92,50 kn