7 dobrih razloga za posjet knjižarama Verbum u predbožićno vrijeme

1. Božić u kršćanskom duhu.
Knjižare Verbum su specijalizirane vjerske knjižare i našom ponudom tijekom cijele godine nastojimo promicati duhovnu izgradnju. U božićno vrijeme posebice se trudimo oko toga da probranom ponudom knjiga, božićnih jaslica i drugih prikladnih vjerskih artikala doprinesemo da Božić doista bude prvenstveno duhovni događaj i vjerski blagdan.

2. Širina ponude i lakoća izbora.
U knjižarama Verbum možete pronaći najširi izbor vjerskih knjiga, božićnih figurica i prikladnih vjerskih darova primjerenih za Božić, kako za članove obitelji tako i za prijatelje, poslovne partnere itd. Naši djelatnici će vam preporukama i savjetima pomoći da za svakoga odaberete prikladan vjerski dar.

3. Dobre i provjerene knjige.
Knjižare Verbum nude vam najveći izbor knjiga s područja: religija i duhovnost, čovjek i društvo, obitelj i roditeljstvo, djeca i mladi, književnost, publicistika, samopomoć, priručnici itd. Ono što posebice ističemo jest da u našim knjižarama ne trebate brinuti je li neka knjiga prikladna za vašu obitelj i vaše najmilije. Vrlo ozbiljno i sustavno vodimo računa o izboru naslova koje nudimo u našim knjižarama kako bismo probrali samo dobre  i izgrađujuće knjige za sve uzraste.

4. Kvalitetni i prikladni darovi.
U knjižarama Verbum osim najšire ponude vjerskih knjiga možete pronaći i bogat izbor prikladnih vjerskih darova eminentnih svjetskih proizvođača i umjetničkih radionica. Izdvajamo srebrne krunice, zatim krunice i križeve od Swarowski kristala, srebrne reljefe različitih dimenzija prestižne radionice Asa Linea, umjetničke porculanske kipove Francesca Pintona itd.

5. Povoljnost i razina usluge.
U našim knjižarama moguće je pronaći knjige i prikladne vjerske predmete u doista širokom rasponu cijena tako da svatko može odabrati nešto prikladno. Korisnici ZABA kartica mogu realizirati i beskamatnu kupnju s plaćanjem na 3 ili 6 rata za iznose veće od 500 kn. Uz povoljnost kupnje trudimo se da u našim knjižarama vlada srdačna atmosfera dobrodošlice te da budete zadovoljni ljubaznošću naših djelatnica kao i kvalitetom usluge.

6. Dostupnost.
Knjižare Verbum
nalaze se u 11 hrvatskih gradova: Splitu (Trumbićeva obala 1), Zagrebu (Kaptol 29 i Teslina 11), Rijeci (Janeza Trdine 1d), Zadru (Jurja Bijankinija 1), Šibeniku (Kralja  Tomislava 17), Dubrovniku (Poljana Paska Miličevića 4), Varaždinu (Zagrebačka 4), Slavonskome Brodu (Matije Mesića 62), Osijeku (Strossmayerova 13), Požegi (Trg Svetog Trojstva 13) i Vinkovcima (Vladimira Nazora 5). Onima kojima su sve nabrojene lokacije predaleko, na usluzi stoji web knjižara www.verbum.hr u kojoj, također, možete pronaći glavninu naše ponude, a kupovati možete pouzećem, karticama, uplatom i sl. Poštarina je besplatna za narudžbe knjiga u vrijednosti iznad 200 kn i za narudžbe vjerskih premeta u vrijednosti iznad 300 kn. Možete posjetiti i našu specijaliziranu prodavaonicu darova vjerske simbolike DONUM na adresi Kaptol 26.

7. Poticanje hrvatskog katoličkog izdavaštva.
Posljednje i ne manje važno: kupnjom u knjižarama Verbum izravno potičete hrvatsko vjersko izdavaštvo svih onih izdavača čije su knjige dostupne u našim knjižarama, a i nama u nakladnoj kući Verbum dajete izravnu potporu budući da najveći dio svojih prihoda investiramo u vlastita nova izdanja kao bismo vam i dalje nudili najbolje duhovne knjige.

Vidimo se u knjižarama Verbum! S radošću Vas očekujemo!

Vaš www.verbum.hr