"Neizreciva nježnost" sv. Male Terezije 26. listopada u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 26. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Neizreciva nježnost" svete Terezije od Djeteta Isusa.

Našem vremenu, svijetu u kojem živimo, iznad svega su potrebni sveci, svjedoci koji će svojim životom upućivati na sve ono što je suvremeni čovjek zaboravio i zanemario. Jedna od osoba koja je u tome uspjela jest sv. Mala Terezija iz Lisieuxa. Stoga nije čudno da je prozvana "najvećom sveticom suvremenog doba" i "sigurnim putem kroz tamu našeg vremena". U ovoj vrijednoj knjizi sabrane su njene najljepše misli  i neki od najvažnijih dijelova iz njenih spisa, a priredio ih je karmelićanin o. Koen De Meesler, izvrstan poznavatelj poruke sv. Terezije.

Knjiga, čija je redovna cijena 30 kuna, ovom je akcijom dostupna za 15 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 26. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)