Nova Verbumova hit izdanja! Molitvenici Srcu Isusovu i Blaženoj Djevici Mariji

Za mjesec svibanj tradicionalno posvećen Blaženoj Djevici Mariji i mjesec lipanj tradicionalno posvećen Srcu Isusovu, Verbum priprema dva nova hit izdanja koja će se u prodaji pojaviti koncem travnja. Radi se o knjigama Mjesec dana s Blaženom Djevicom Marijom i Mjesec dana sa Srcem Isusovim.

Mjesec dana s Blaženom Djevicom Marijom jedinstven je marijanski molitvenik koji sadrži tridesetjednodnevnu pobožnost koja se sastoji od najljepših molitava svetaca kao što su sv. Ivan Pavao II., Maksimilijan Kolbe, sv. Bernard, sv. Katarina Sijenska, Mala Terezija, Marija Margareta Alacoque itd. Molitvenik je obogaćen dijelom koji sadrži i pobožnost krunice, litanije, pobožnost pet prvih subota itd. Bit će dragocjeno sredstvo duhovnoga života u svako doba godine, a osobito je prikladan za svibanjsku i listopadsku pobožnost.

Mjesec dana sa Srcem Isusovim poseban je i jedinstven molitvenik Srcu Isusovu koji se sastoji od trideset Isusovih objava sv. Mariji Margareti Alacoque – vidjelici i najvećoj glasnici pobožnosti Srcu Isusovu - kao i molitava za svaki dan. Ovaj će molitvenik biti duhovno obogaćujuć za svako doba godine, a osobito je prikladan za lipanjsku pobožnost Srcu Isusovu. Molitvenik uz tridesetodnevnu pobožnost Srcu Isusovu sadrži i različite molitve posvete Presvetom Srcu Isusovu, zlatnu krunicu, svetu uru, litanije, zazive, prošnje, veliko obećanje Srca Isusova onima koji budu vršili ovu pobožnost i razne druge molitve.

Molitvenici će biti dostupni u prodaji u svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr od 29. travnja.