Prigodni popusti na sva Verbumova izdanja obilježit će "Noć knjige" u Verbumu!

U sklopu jubilarne Noći knjige, koja se održava danas, 23. travnja, pripremili smo prigodne popuste u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr.


Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja) u Hrvatskoj se deseti put za redom organizira manifestacija Noć knjige s ciljem promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.

Nakladna kuća Verbum, koja je od samog početka uključena u program manifestacije, ove godine u svojim knjižarama i putem web knjižare verbum.hr u Noći knjige iz svojeg bogatog izdavačkog programa s preko 700 naslova nudi 50 naslova uz prigodni popust od 50% čiji popis možete pregledati na poveznici ovdje, a sva ostala Verbumova izdanja dostupna su s popustom od 20% čiji popis možete pregledati na poveznici ovdje.

Također, svi kupci koji ostvare kupnju s konačnim iznosom računa od 200 kn ili više, dobit će na poklon knjigu Hvalospjev Leibowitzu (vrijedi sve do isteka zaliha).

Kao dio programa Noći knjige, organizira se i akcija Knjiga svima i svuda, i to u terminu od 23. do 30. travnja. Za vrijeme trajanja i ove akcije, Knjiga svima i svuda, u Verbumovim će se knjižarama i web knjižari verbum.hr moći pronaći sva Verbumova izdanja na popustu od 20%.


Verbumova široka i raznovrsna ponuda s gotovo 700 naslova uključuje nizove vjerskih izdanja, duhovnost, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, psihologiju, priručnike za samopomoć i osobni razvoj.

50 naslova s 50% popusta
Među 50 Verbumovih knjiga dostupnih s 50% popusta nalaze se mnogi popularni naslovi kao što su najpoznatija knjiga Majke Terezije Dođi budi moje svjetlo, poznati duhovni klasik Život i izreke pustinjskih otaca, bestseler duhovnika i psihologa o. Benedicta Groeschela Psihologija duhovnoga razvoja, hit knjiga Najljepše molitve naših starih koja donosi hrvatsko duhovno i molitveno blago, bogato opremljena fotomonografija Dokazi nadnaravnoga o vjerskim čudima i fenomenima, popularni roman o sv. Jurju Jurijan: mač i zmaj, nekoliko knjiga Ivana Pavla II. i Benedikta XVI., hit knjige pape Franje Oče naš i Zdravo Marijo.

Hit knjige
Na popustu se nalaze i svi noviteti kao i razna hit izdanja poput knjige 12 pravila za život te njenog nastavka Izvan reda poznatog intelektualca i kliničkog psihologa Jordana Petersona, Ljekaruša fra Jure Marčinkovića, Velika Biblija u stripu Marvelova i DC crtača Sergia Cariella, popularni priručnici pri odgoju Pet jezika ljubavi djece i Pet jezika ljubavi tinejdžera te mnogi drugi zanimljivi naslovi.


Noć knjige s prigodnim popustima odvija se u svih 13 knjižara Verbum u 11 hrvatskih gradova, koje su otvorene od 8 do 20 sati te čije lokacije možete pogledati ovdje.

Isti popusti vrijede i za online kupnju u web knjižari verbum.hr koja je dostupna cijeli dan, uz besplatnu dostavu unutar Hrvatske za narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199 kn. Knjige po istim uvjetima možete naručiti izravno na kućnu adresu i slanjem maila na: webknjizara@verbum.hr ili pozivom na telefon: 091/623 1187, 021/662 894, 021/662 895.

 

Ne propustite ovu akciju, posjetite danas knjižare Verbum i web knjižaru verbum.hr, birajte između 700 naslova i kupujte po sajamskim cijenama!