Novi naslovi u nizu HOSANA koji donosi omiljene pobožnosti i molitve!

Izdavački niz HOSANA koji donosi pristupačne i cjenovno povoljne knjižice za najširu publiku, s kvalitetno priređenim omiljenim pobožnostima i molitvama, ove jeseni donosi tri nova naslova među kojima Devetnicu u vrijeme tjeskobe, Devetnicu u vrijeme depresije te Devetnicu u vrijeme kada oplakujemo voljenu osobu.

Devetnica u vrijeme tjeskobe
Mnoštvo briga i problema svakodnevno tišti naše srce. I ne htijući često se nađemo preplavljeni strahovitom tjeskobom, zabrinuti za mnoštvo stvari na koje možemo utjecati vrlo malo ili ništa. U takvim trenutcima Bog nam poručuje: “Sam Gospodin ide pred tobom; on će s tobom biti; neće te zapustiti niti će te ostaviti. Ne boj se i ne dršći!” (Pnz 31,8). U ovoj biblijskoj devetnici naći ćemo molitve i biblijske tekstove koji nas uče da se poput djeteta s potpunim povjerenjem predamo u ruke Boga koji nas ljubi.

Devetnica u vrijeme depresije
U vremenu posvemašnjega beznađa, neopisive duhovne boli i tame Božji nam glas u tišini našega srca neprekidno šapće: “Nisi sam.” Ova je devetnica poziv da osluhnemo taj Božji glas i uvidimo da ponad svih poteškoća i mračnih misli i za nas sija Sunce koje je bezuvjetna Ljubav; naš Put koji će nas izvesti iz tame, Istina koja će raspršiti sve naše laži, Život koji nikada ne će uminuti.

Devetnica u vrijeme kada oplakujemo voljenu osobu
U vrijeme oplakivanja voljene osobe nijedna riječ, nijedan pogled i nijedna gesta utjehe ne mogu doprijeti do dubine naše boli. To je vrijeme kada svoj obamrli i iscrpljeni duh trebamo natapati iz jedinoga Izvora, od Onoga koji je život sam. U ovoj biblijskoj devetnici nalaze se molitve i svetopisamski tekstovi pogodni za razmatranje u tomu teškom razdoblju koji nam mogu pomoći da obnovimo svoju vjeru i pouzdanje da ćemo jednoga dana ponovno biti zajedno sa svojim voljenima.

Knjižice su priređene u manjem formatu kako bi bile prikladnije za molitve, a svaka od njih lijepo je grafički oplemenjena, te tiskana u koloru na visoko kvalitetnom papiru.

Pristupačne su cijenom od 9 kn i 12 kn, ovisno o broju stranica (32 stranice i 64 stranice).

Nova izdanja u nizu HOSANA dostupna su u knjižarama.