O'Brienov roman "Sofijina kuća" 8. veljače dostupan u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 8. veljače imate mogućnost ostvariti popust od 50% na roman Michaela D. O'Briena "Sofijina kuća".

Kroz radnju romana prepunu ljudske topline i jednostavnosti, te kroz dijaloge bremenite metafizičkim pitanjima o smislu života, ljubavi, vjeri itd. O'Brien čitatelju oslikava dubinu ljudske duše i naglašava dostojanstvo svakoga čovjeka. "Sofijina kuća" po mnogim je kritičarima O'Brienovo remek-djelo.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 150 kuna, ovom je akcijom dostupna za 75 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 8. veljače u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!  

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)