Knjiga p. Fučeka "Vojevati pod Kristovom zastavom" 15. veljače u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 15. veljače imate mogućnost ostvariti popust od 50% na roman knjigu Ivana Fučeka "Vojevati pod Kristovom zastavom".

"Vojevati pod Kristovom zastavom" donosi duhovne vježbe koje je skupini mladih katoličkih laika održao p. Ivan Fuček, poznati hrvatski teolog. Održane u duhu svetoga Ignacija Lojolskoga, ove duhovne vježbe nam žele predstaviti Krista, Raspetoga i Uskrsloga, kao uzor i vođu na životnom putu.
 

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 85 kuna, ovom je akcijom dostupna za 42,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 15. veljače u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)