"Od Jeruzalema k svim narodima" 5. rujna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 5. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Od Jeruzalema k svim narodima".

Monografija "Od Jeruzalema k svim narodima" za temu ima širenje kršćanstva u prvim stoljećima. Zahvaljujući slici i tekstu čitatelji imaju priliku zaputiti se na uzbudljiva putovanja kroz prva stoljeća kršćanstva, od Isusova rođenja u Izraelu do kršćanske nazočnosti u Rimu, susrećući se s ključnim likovima novozavjetne biblijske povijesti, s najznačajnijim arheološkim nalazima i s ključnim kršćanskim simbolima i umjetničkim izričajima, koji pokazuju svu njegovu izvornost i snagu koja je preoblikovala tadašnju kulturu.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 50 kuna, akcijom je dostupna za 25 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 5. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)