Predstavljena knjiga "Ljubav dolazi polako"

Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 9. svibnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Ljubav dolazi polako. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i Mislav Vušković, koordinator projekata nakladničke kuće Verbum.

Nakladnička kuća Verbum objavila je novi roman u svojoj popularnoj i rado čitanoj biblioteci Populus. Riječ je o knjizi Ljubav dolazi polako, svjetski poznatom romanu cijenjene autorice Janette Oke.

Radnja ovog inspirativnog i romantičnog djela započinje kada se Marty i Clem, mladi bračni par, uputi kolima na Zapad s nadom da će uspjeti naći za sebe komad zemlje i na njoj podići dom za svoju obitelj. No tek što su stigli, Clem je tragično preminuo, a Marty ostala sasvim sama u nepoznatoj zemlji, k tome i trudna. Povrh svega, pristupa joj Clark Davis i predlaže joj brak! Marty je izvan sebe od bijesa, ali kakvog izbora zapravo ima? Nosi dijete, nema novac ni krov nad glavom, a zima je pred vratima. Osim toga, Clark Davis ima dobre namjere, od nje traži samo da neko vrijeme bude mama njegovoj malenoj djevojčici Missie. U proljeće, kad opet krene promet prema Istoku, moći će se vratiti kući. 

Marty malo toga zna raditi u kućanstvu, a najmanje od svega zna kako biti majkom… No odlučila je po svaku cijenu učiniti sve što je potrebno da se tom muškarcu oduži za hranu i sklonište. Mora izdržati samo do proljeća… Je li i u takvim okolnostima moguće doživjeti iscjeljenje, osnažiti vjeru i iskusiti da i nakon nezamislive tragedije može biti života i ljubavi…?

Od 1979., otkako je prvi put objavljen, roman Ljubav dolazi polako očarava čitatelje svih uzrasta. S više od milijun i pol prodanih primjeraka, ovaj je roman uistinu zaslužio naslov klasika romantične literature i status nenadmašna bestselera, a nakladna kuća Verbum s ponosom ga donosi u hrvatskome prijevodu.

Ovaj nezaobilazan ljubavi roman koji govori o važnosti ljubavi, požrtvovnosti i duhovnosti, Ljubav dolazi polako autorice Janette Oke, a u prijevodu Karmele Cindrić možete naći u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr

Više o knjizi možete saznati na linku ovdje.