Predstavljena knjiga "Molitve" pape Benedikta XVI.

U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 30. rujna 2010. na konferenciji za medije predstavljena je knjiga pape Benedikta XVI. "Molitve". Knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.

U ovoj knjizi sabrane su molitve pape Benedikta XVI. u koje je Papa utkao prošnje onih koji mu svakodnevno pišu tražeći da moli za njih. Radosti i brige, životni planovi, obiteljski problemi i teškoće na poslu, očekivanja i nade ljudi zajedno sa strahovima što izviru iz nesigurnosti u kojima živi današnje čovječanstvo središnje su teme Papinih molitava u kojima svaki čitatelj može pronaći snagu i ohrabrenje za vlastiti život.

Tko moli, nikad ne gubi nadu, pa i kad se nađe u teškim ili, ljudski gledajući, čak  bezizlaznim situacijama, ističe papa Benedikt XVI. Upravo stoga za suvremenoga čovjeka koji je u potrazi za duhovnim iskustvom ova knjiga molitava Benedikta XVI. može biti dobar putokaz.

Knjigu je moguće pronaći u svim Verbumovim knjižarama i naručiti putem internetske knjižare Verbum.hr, a moguće ju je i prolistati ovdje.