Predstavljena knjiga "Sveta Pričest. Susret s Isusom – istinska radost" pape Franje

U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 6. svibnja na konferenciji za medije predstavljena je knjiga "Sveta Pričest. Susret s Isusom – istinska radost" pape Franje. Knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.  

U ovoj jedinstvenoj knjizi popraćenoj lijepim ilustracijama u boji papa Franjo jednostavnim i prvopričesnicima razumljivim riječima progovara o temeljnim vjerskim stvarnostima: Bogu stvoritelju, susretu s Isusom u svetoj pričesti, snazi sakramenata, svetoj ispovijedi kao susretu s Isusom koji nas ljubi i o Crkvi koja je poput dobre mame. Na koncu Papa upućuje i važne poruke za život, pune ohrabrenja.

Papine prisne i iskrene riječi sabrane u ovoj knjizi bit će prvopričesnicima ne samo draga uspomena, nego i velik poticaj na nastavak druženja s Isusom u euharistiji i življenje vjere u svakodnevnici.

Kvalitetno opremljena, tvrdih plastificiranih korica, uz vrlo poticajan tekst pape Franje i lijepe ilustracije u boji, knjiga sadrži i poseban prostor za posvetu, fotografije, uspomene i potpise uzvanika. Ovo je doista najljepši i najprikladniji dar za prvopričesnike!

Knjiga je dostupna u tvrdom i mekom uvezu.