Otvorena nova Verbumova knjižara na Splitu 3

U ponedjeljak, 12. svibnja Verbum je otvorio novu knjižaru u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 16A. Knjižaru je prigodom otvaranja blagoslovio don Mijo Grozdanić, župnik splitske župe Prečistog Srca Marijina – Gospe Fatimske, na čijem se području nalazi nova knjižara.

Nakladna kuća Verbum, prepoznatljiva po svom lancu vjerskih knjižara, od kojih je prva knjižara otvorena u Splitu 1995. godine na adresi Trumbićeva obala 12, gdje i danas djeluje, sada je otvorila svoju drugu knjižaru u Splitu u predjelu Split 3. Time Verbum želi dati svoj doprinos oživljavanju i drugih dijelova grada izvan samoga centra, u kojem će Verbumova knjižara biti mjesto kulture i susreta s knjigama.

Novu Verbumovu knjižaru na Splitu 3 odlikuje bogata ponuda duhovnog štiva, romana, knjiga obiteljske tematike, izdanja za djecu i mlade, literature s područja humanističkih i društvenih znanosti – filozofije, povijesti, politike, psihologije, sociologije, priručnika itd. Osim toga u ponudi su dostupni časopisi, filmovi, glazba, darovi i vjerski uporabni predmeti, što Verbumove knjižare čini prepoznatljivima diljem Hrvatske, a novost splitske knjižare je i u ponudi uredskog i školskog pribora.

Verbumova knjižara na Splitu 3, suvremeno je opremljena i vizualno osmišljena u dvije boje, crvenoj i bijeloj, koje su ujedno i boje Verbumova loga.

Knjižara, koja je otvorena na adresi Ruđera Boškovića 16A, na ulazu u pothodnik, posjetiteljima će biti otvorena od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, te subotom od 8,30 do 13 sati.

U sklopu otvaranja knjižare u novouređenom prostoru na Splitu 3 Verbum je pripremio i posebnu promotivnu akciju koja vrijedi samo u novootvorenoj knjižari u kojoj će prvih 500 kupaca na dar dobiti jednu od knjiga nakladne kuće Verbum: "Ti si moj" Maxa Lucada, "Ivan Pavao II. Moj ljubljeni prethodnik" Benedikta XVI., "Prvi kralj" Velimira Deželića te "Biblija nam priča: Izgubljeni novčić".