Prigodni popusti na sva Verbumova izdanja obilježit će Noć knjige u Verbumu

U Hrvatskoj se u petak, 22. travnja po peti put održava manifestacija Noć knjige s ciljem promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.

Nakladna kuća Verbum od početka je uključena u program manifestacije Noć knjige, a u petoj godini održavanja Noći knjige u svojoj knjižari u Splitu (Trumbićeva obala 1) svim posjetiteljima otvorit će vrata do ponoći uz prigodne popuste.

Posjetitelji Verbumove knjižare u Splitu od 18 do 24 sata imat će mogućnost upoznati se s bogatom ponudom koja uključuje preko 5000 naslova više od sto nakladnika.  

U sklopu Noći knjige od 18 do 24 sata u Verbumovoj knjižari trajat će akcija Uzmi 3, plati 2 koja vrijedi za sve knjige u izdanju Verbuma, preko 500 naslova s područja: religija i duhovnost, čovjek i društvo, obitelj i roditeljstvo, djeca i mladi, književnost, publicistika itd., a pogodnosti akcije mogu ostvariti svi posjetitelji Verbumove knjižare u Splitu u Noći knjige.

Naime, 23. travnja obilježava se Svjetski dan knjige i autorskih prava, a Dan hrvatske knjige obilježava se 22. travnja u spomen na Marka Marulića koji je toga datuma 1501. godine dovršio "Juditu".Stoga će knjižare i knjižnice diljem Hrvatske, kao i drugi uobičajeni prostori za promoviranje knjiga i autora, u Noći knjige postati mjesto odvijanja različitih književnih programa.

U Noći knjige pridružite nam se u Verbumu u  Splitu na Trumbićevoj obali 1.