Produžena akcija "Uzmi 3 – Plati 2" u svim knjižarama Verbum

Akcija "Uzmi 3 – Plati 2" zbog velikog interesa čitatelja nastavlja se do kraja veljače u svim Verbumovim knjižarama i na web knjižari www.verbum.hr. Prema pogodnostima akcije u bilo kojoj od 12 Verbumovih knjižara možete birati iz ponude od preko 400 naslova objavljenih u nakladi Verbuma, a od tri odabrane knjige jedna će biti besplatna. (Kod kupnje tri knjige besplatna je ona s najnižom cijenom.)

Ovu pogodnost u naznačenom razdoblju možete ostvariti u bilo kojoj od 12 Verbumovih knjižara: u Splitu, Zagrebu (Kaptol i Teslina ulica), Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima, te na web knjižari www.verbum.hr.

Zahvaljujući  bogatoj ponudi knjiga s humanističkog područja, područja religije i duhovnosti, knjiga bračne i obiteljske tematike, knjiga o zdravlju, kao i knjiga za djecu i mlade – uz pogodnosti nove akcije – odaberite nešto za sebe i svoje najdraže! Bogatu i raznovrsnu ponudu Verbumovih knjiga među kojima možete birati pogledajte ovdje.

Popusti ostvareni sudjelovanjem u ovoj akciji ne mogu se zbrajati s drugim popustima (članski popust, ostale akcije i sl.), i vrijede isključivo za izdanja objavljena u nakladi Verbum.