"Razgovor s Trifunom" 28. ožujka u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 28. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Razgovor s Trifunom".

Kršćanska literatura prošlih vremena, napose ona iz prvoga razdoblja kršćanstva, neiscrpna je riznica duhovnoga bogatstva i poticaja. Justin filozof i mučenik jedan je od najznačajnijih kršćanskih autora 2. st. i najtipičniji predstavnik kršćanske apologetske literature. Njegovo najopsežnije djelo "Razgovor s Trifunom" najstarija je sačuvana antižidovska apologija, a osim polemičke vrijednosti ovaj spis odražava i Justinovu svijest i ispovijest.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 95,00 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 47,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 28. ožujka u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 
O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)