"Runolist" 25. studenoga u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 25. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Runolist", Ivana Aralice.

U ovoj svojevrsnoj bajci za odrasle, koja se zbiva u fiktivnoj zemlji Korokaim, Ivan Aralica – najveći hrvatski romanopisac pripovijeda nam dojmljivu priču o dubinama ljudske osobnosti, u kojoj se može prepoznati svaki čitatelj. Ne nedostaje u Runolistu ni autorova poznata konotiranja na vrijeme u kojemu živimo i zbog kojega je svaki njegov roman svojevrsna enigma te ga je moguće više puta iščitavati i svaki put ispočetka otkrivati nove slojeve u koje je umotan.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 120 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 60 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 25. studenoga na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

Pomoć pri kupnji i često postavljena pitanja ovdje.