Rupnikova knjiga "Bacio mu se oko vrata" 12. rujna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Bacio mu se oko vrata" Marka Ivana Rupnika.

U ovoj knjizi slovenski Isusovac o. Marko Ivan Rupnik, autor čija su djela mnogima približila Bibliju i njezin sadržaj, čitateljima nudi razmatranje o vjerojatno najpoznatijoj i najznačajnijoj biblijskoj prispodobi, onoj o izgubljenom sinu u kojoj je Isus Krist sažeo svoj nauk o Božjoj neizmjernoj ljubavi. Davši teološki vrlo dubok i iznimno stilski razrađen duhovni uvid u taj biblijski tekst Rupnik omogućava da svatko tko uzme ovu knjigu u ruke doživi istinsko iskustvo Boga i njegove ljubavi.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 40 kuna, akcijom je dostupna za 20 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 12. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)