Specijalizirana prodavaonica DONUM od sada na raspolaganju od 8 do 20 sati!

Donum, specijalizirana prodavaonica ukrasnih darova i uporabnih predmeta s kršćanskom simbolikom, svoja je vrata otvorila svima u vremenu od 8 do 20 sati. Inače, prodavaonica Donum do sada je radila dvokratno, a prema novom radnom vremenu svima će biti na raspolaganju od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 20 sati, a subotom od 8,30 do 13 sati.

Donum je specijalizirana prodavaonica predmeta s kršćanskom simbolikom u kojoj je moguće pronaći darove za različite prigode, a na zagrebačkom Kaptolu otvorena je 2008. godine. Ponuda ovog jedinstvenog prodajnog mjesta dostupna osim na zagrebačkoj adresi Kaptol 26 (preko puta kazališta Komedija) i na web stranicama www.donum.com.hr.

Donum na latinskome znači DAR, POKLON, a otvaranjem istoimene ekskluzivne prodavaonice na zagrebačkom Kaptolu ta riječ sinonim je za kupnju kvalitetnih i prepoznatljivih proizvoda trajne vrijednosti. Ponuda obuhvaća predmete modernog dizajna i iznimno kvalitetnih materijala – srebrnih reljefa, križeva i krunica od kristala Swarovski, umjetničkih slika, proizvoda od drva i sl.

Posjetite prodavaonicu Donum gdje Vas s radošću očekujemo!