"Sunce" Ivana Aralice 2. svibnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 2. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na roman Ivana Aralice "Sunce".

Ovaj roman, po sudu mnogih najvećeg hrvatskog romanopisca, još jednom pokazuje Aralicu kao pripovjedača s nevjerojatnim smislom za stil i najsitnije detalje iz kojih filigranskom umješnošću stvara vrhunska književna djela. Okosnicu romana čini sjećanje samog autora na jedno razdoblje njegova djetinjstva koje mu se usjeklo u pamćenje i koje je umnogome odredilo i njegov životni put. Riječ je o boravku u dječjem lječilištu na Čiovu tijekom kojega je bio okružen pažnjom, ljubavlju i dobrotom jedne od tamo službujućih časnih sestara. Ovaj roman o djetinjstvu istodobno je i roman o ljudskome odrastanju, o plemenitosti, dobroti i požrtvovnosti drugih koja nas osvaja i oblikuje.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 130 kuna, akcijom je dostupna za 65 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 2. svibnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)