Drugi dio trilogije "Kristina,Lavransova kći" 25. travnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 25. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na drugi dio trilogije "Kristina, Lavransova kći", poznate norveške književnice Sigrid Undset.

Ovo remek djelo velika je srednjovjekovna saga u tri sveska za koje je autorica dobila i Nobelovu nagradu za književnost. Oslikavši vrsnim književnim umijećem svu psihološku dubinu svojih likova i zorno predočivši okolnosti onodobnog života, autorica je istodobno stvorila i nadvremensko, uvijek aktualno djelo.

Drugi dio trilogije nastavlja priču o strastvenoj i svojeglavoj Kristini u srednjovjekovnoj Norveškoj. Kristina je sada udana za Erlenda Nikulassøna, muškarca čija odlučnost da postane utjecajna društvena i politička osoba prisiljava Kristinu da preuzme upravljanje Erlendovim imanjem Husabyjem, dok istodobno podiže njihovih sedam sinova.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 120 kuna, ovom je akcijom dostupna za 60 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 25. travnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)