Svjetski bestseler "Granice" dostupan u knjižarama Verbum

Višestruko nagrađivani bestseler New Your Timesa Granice. Kada reći "da", kako reći "ne" i preuzeti nadzor nad svojim životom prodan je u više od dva milijuna primjeraka, a sada je na hrvatskom jeziku dostupan u svim knjižarama Verbum!

Ugledni psiholozi dr. Henry Cloud i dr. John Townsend u ovom bestseleru pokazuju kako je postavljanjem granica na različitim područjima moguće preuzeti kontrolu nad svojim životom. Poučavaju nas kako postaviti zdrave granice u odnosu prema drugima, a posebno poglavlje posvećeno je aktualnomu i sve važnijem pitanju postavljanja granica na društvenim mrežama i općenito u digitalnomu svijetu. Kroz ovu knjigu koja je promijenila život milijunima ljudi, autorski dvojac čitatelju daje odgovore na pojedina pitanja: 

• Zašto se osjećam krivim ili se bojim kad trebam nekome reći „ne“?
• Kako postaviti granice, a da i dalje budem voljena osoba?
• Što ako je netko uznemiren ili povrijeđen granicama koje sam postavio?
• Što mogu učiniti kada netko želi više mog vremena, energije ili novca nego što ja mogu dati?
• Kako postaviti zdrave granice u odnosu s roditeljima, supružnicima, djecom, prijateljima, kolegama, društvenim mrežama, pa čak i sa samim sobom?

Granice su međe našega osobnog posjeda koje nas definiraju i ukazuju na to gdje mi završavamo, a počinje netko drugi. One su nevidljive linije koje utječu na sva područja našega bića — u fizičkomu, emocionalnom i duhovnom smislu. Dr. Henry Cloud i dr. John Townsend u ovoj knjizi donose deset zakona o granicama koji će vam pomoći unijeti novu radost i zdrave granice u svoje odnose. Otkrijte kako vam zdrave granice mogu pružiti slobodu da djelujete kao samostalan, velikodušan i sretan pojedinac — kao cjelovita i ispunjena osoba.