Treći dio trilogije "Kristina,Lavransova kći " 18. studenoga dostupan u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 18. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na treći dio trilogije "Kristina, Lavransova kći", poznate norveške književnice Sigrid Undset.

Ovo remek djelo velika je srednjovjekovna saga u tri sveska za koje je autorica dobila i Nobelovu nagradu za književnost. Oslikavši vrsnim književnim umijećem svu psihološku dubinu svojih likova i zorno predočivši okolnosti onodobnog života, autorica je istodobno stvorila i nadvremensko, uvijek aktualno djelo.

U trećem dijelu trilogije pod imenom "Križ" Kristina se vraća sa svojim mužem Erlendom i njihovim sinovima u svoj dom iz djetinjstva, Jorundgaard. Kako dječaci rastu, Kristina postaje sve više zabrinuta za njihovu budućnost i ona i Erlend se otuđuju jedno od drugoga. Ovaj najsnažniji i najosjećajniji svezak trilogije opisuje iskušenja i gubitke koje Kristina treba podnijeti, te otkriva kako ona pronalazi snagu da ih izdrži – ne predajući se unaprijed određenoj sudbini i boreći se za svoju ljubav do samoga kraja.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 110 kuna, ovom je akcijom dostupna za 55 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 18. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)