"Upravljanje vremenom za katolike" 23. siječnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 23. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Upravljanje vremenom za katolike".

Ova zgodna knjiga kombinira provjerene načine upravljanja vremenom s korisnim uputama za organiziranje života u kojem su vjera i obitelj na prvom mjestu. Na jednostavan, jasan i domišljat način ova knjiga pokazuje kako pronaći vremena za obitelj, posao, zdravlje i opuštanje i za ono najvažnije - za Boga. I sve to bez gomilanja obveza i bez osjećaja premorenosti! Pomoću savjeta iz ove knjige, postat ćete djelotvorniji i, što je puno značajnije, više svoji i još više osoba kakva je Bog htio da budete.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 95 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 47,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 23. siječnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)